Bli medlem!

Här skall du registrera dig och lämna dina kontaktuppgifter om du vill bli medlem i BioFoto Finland rf. (eller om du redan är medlem men inte tidigare har registrerat dig).

Alla fält måste fyllas i. En del fält har instruktioner som syns när man för muspekaren över fältet.

Din ansökan godkänns slutligt först när du har betalt din medlemsavgift. Du får en faktura för den per epost efter det att din registrering här på webbsidan har blivit godkänd. Om du ansluter dig i slutet av året (nov-dec) så gäller din medlemsavgift för slutet av innevarande år och hela följande år.

Observera: Du får mera anvisningar per epost omedelbart när du skickar in din ifyllda registrering. Det är viktigt att du verifierar din epostadress genom att klicka på länken i anvisningarna i det emailet! Om mailen inte kommer inom ett par minuter så kontrollera din spam-box.

 

  

 

Dina personuppgifter används enbart för BioFoto Finland rf:s interna behov (medlemsregister, interna mailutskick, som grundinformation när du anmäler dig till våra evenmang mm.). Uppgifterna lämnas inte ut till tredje part. En närmare registerbeskrivning hittar du här.