Naturens spanare.

Naturens spanare.

vitsvanshjort

 Livets spanare djuren och jag.

Ganska så ofta när jag är ute blir det en och en annan minut att filosofera mig själv och livet. Naturen kan konsten att sätta mig och mina tankar på plats alltid. Tanken att vore livet lättare om jag blivigt född till ett fyrfota djur? Lättare menar jag med klar överlevnads instinkt, hur få mat för dagen och kunna klara mig navigera från plats a till b och förstås para mig med den starkaste individen för att få ännu starkare överlevare av min ras.

Varför har vi då människor utvecklat vår överlevnads förmåga och krånglat till allting med våra egoistiska själ? Vi har tappat alla våra naturliga instinkter och istället lärt oss att dofta till oss pengar. Som världs politiken ser ut idag har jag tappat tron och hoppet för människo rasens utveckling till något gott slut. Vitsvanshjorten hon till och med visar mig tungan. 

Jag litar på naturen och dess naturliga instinkter det lärt mig.

alg

Authors

Heidi Holmlund

Heidi Holmlund